-Przekształcenie 100-letniego baru Fine Dine Restaurant, serwującego głównie wina, w luksusowy – restauracyjny nowoczesny Cocktail Bar -2 niezależne bary, viz DISPENSE BAR and DINING BAR. -1 Stacja Dispense Bar serwująca wszystkie napoje do stołów restauracyjnych. -2 Stacja Dining Bar serwująca jedzenie i napoje do stołach barowych. -Bar Wyspa pośrodku sali restauracyjnej z wysokimi krzesłami, dająca widok na całą salę – 360⁰ -500 Kryształowych kieliszków do wina wiszących wokół baru
GŁÓWNE ATRAKCJE BAROWEGO MENU
Popularne, klasyczne koktajle podawane w nowoczesnym stylu. Dedykowana sekcja dotycząca koktajli bezalkoholowych i o niskiej zawartości alkoholu. Oddzielna lista win z 250 różnymi etykietami wina z całego świata.
POPULARNE DRINKI
PINA COLADA
Klasyczny koktajl o nowoczesnym wydźwięku, wykonany z rumu o smaku prażonego
kokosa, likieru bananowego, kremu kokosowego, limonki i ananasa.
TRUSKAWKOWE DAIQUIRI
Nowoczesna interpretacja najlepszych/ulubionych klasycznych koktajli
wszechczasów, na bazie rumu, , limonki, sorbetu truskawkowego i octu balsamicznego.. (zdjęcie)